Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj dvojizbový byt v Piešťanoch - bezbariérový s terasou

Ulica: N.Teslu
Obec: Piešťany
Okres: Piešťany
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
89 900 €

Popis nehnuteľnosti

NONSTOP reality excluzívne ponúka na predaj veľký   bezbariérový byt v lukratívnej časti Piešťan vo vyhľadávanej lokalite blízko centra mesta aj blízko kompletnej občianskej vybavenosti.
Byt s úžitkovou plochou 67,23 m2+lóggia

Byt bol čiastočne  zrekonšruovaný má plastové okná, murované jadro s vaňou, bezbariérové prístupy, ostatné priestory si môžete zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. 

-   obývacia izba má výmeru 33,13m2, kuchyňa 15m2, chodba 9,68m2 + kúpeľňa s WC je o výmere 6,97m2. pivnica 2,45m2+ 9,24m2 .
V pivnici sú aj spoločné priestory, kde sa nachádza aj spoločná miestnosť na bicykle a kočíky.
Celá bytovka bola postavená ako bezbariérová v roku 1987 - prístup je z každej strany teda aj z parkoviska za bytovkou bezbariérový a aj výťahy sú z prízemia a sú väčšie ako štandardné výťahy. Zvonček so vstupom elektronický je prisposobený vozíčkárom otvára aj zatvára sa sám na pohyb .

Niektoré fotky sú ilustračné zobrazujú náhľad ako by bolo možné tento byt prerobiť .

Dispozícia: vstupná chodba so šatníkovou skrinkou , kuchyňa, kúpeľňa s WC, obývacia izba.
Orientácia bytu je:  juhozápad 
Mesačné náklady pre 2 osoby cca 150 eur.
V dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete, bytovka prerobená zateplená, vchody , okná, fasáda, nové balkóny.
Parkovanie v okolí je bezproblémové. K bytu patrí aj kryté parkovacie státie cca 30m2 vyhradené pre tento byt hneď vedľa bytovky parkovacie miesto nie je v cene bytu v prípade záujmu doplatok po dohode.

Za bytovkou je príjemný park pre posedenie a oddych. 
V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť pre spokojný a plnohodnotný život mestského človeka. Hneď veľa bytovky je autobusová zástavka, železničná stanica, letisko a obchodné centrum, benzínka. Do centra mesta je to cca 30 minút pešo. 
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103

Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67.23 m2
Zastavaná plocha:
67.23 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Rok výstavby:
1986
Celková plocha:
67.28 m2
Orientácia:
východ

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Tóthová RSc.

Erika Tóthová RSc.

Kontateľ, Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti