Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANÉ.......Predáme rekreačnú chatu vo vidieckom osídlení v Novej Bani pri vodnej nádrži Tajch

Ulica: Štale
Mestská časť: Štále
Obec: Nová Baňa
Okres: Žarnovica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
55 000 €

Popis nehnuteľnosti

 

Nonstop reality ponuka na predaj rekreačnú chatu vo vidieckom osídlení v Novej Bani pri vodnej nárži Tajch.

Nehnuteľnosť – rekreačná chata  a príslušenstvo sa nachádzajú na úplnom okraji zastavaného územia obce Nová Baňa, k.ú. Nová Baňa, okres Žarnovica, v miestnej časti Štále. Nehnuteľnosť je situovaná na východnom brehu vodnej nádrže Tajch, v prírodnom prostredí. Hlavná mestská komunikácia na trase Nová Baňa – Veľké Pole je vzdialená cca 500m, centrum obce cca 3,5km. Rekreačná chata sa nachádza v osade obdobných stavieb, je v pôvodom vyhotovení.  Rekreačná chalupa je samostatne stojaca stavba, využiteľný plocha priestoru okolo stavby má výmeru cca 250m2. Prostredie medzi chatami je voľné, bezbariérová, breh vodnej nádrže od hodnotenej nehnuteľnosti je vzdialený cca 40m. Pozemky s rekreačnými stavbami sú umiestnené na strmom západnom svahu, z jednotlivých chát je výhľad na vodnú nádrž s panorámou Pohronského Inovca. Parkovanie osobného automobilu pri chate je výrazne obmedzené, verejné parkovisko je vo vzdialenosti cca 100m. Prístup do centrálnej zástavby mesta Nová Baňa je bezproblémový. Orientácia hlavných miestností stavby je na západ. Pri pozemku sú verejné rozvody elektrickej energie a vodovodu. Zastávky prímestskej autobusovej dopravy sú vo vzdialenosti cca 500m. Občianska vybavenosť mesta Nová Baňa pozostáva z materskej a základnej školy, poštového úradu, ambulancií praktických lekárov, lekárne, banky, poisťovne, základných služieb. Obec Nová Baňa sa nachádza v čistom prírodnom prostredí Pohronského Inovca a Novobanskej kotliny. Pozdĺž južnej hranice mesta prebieha diaľnica na trase Nitra – Žiar nad Hronom s diaľničnými privádzačmi. 
Prístup k nehnuteľnosti je priamo z verejnej mestskej úzkej asfaltovej komunikácie, končiacej na parkovisku pri vodnej nádrži a následne nespevnenou cestou.

Z dispozičného hľadiska sa jedná o dvojpodlažnú rekreačnú chatu s otvorenou terasou, v chate je umiestnený nenáročný dvojizbový byt. Nehnuteľnosť je napojená na priľahlé verejné rozvody elektrickej energie, vodovodu a kanalizácie.
Objekt by bolo možné využiť na kvalitné rekreačné bývanie vo veľmi tichom a čistom prírodnom prostredí, na rôzne formy netradičných aktivít vrátane ich kombinácie s podnikateľskou činnosťou a pod .

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103

Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
250 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
67 m2
Zastavaná plocha:
52 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
67 m2
Orientácia:
západ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Tóthová RSc.

Erika Tóthová RSc.

Kontateľ, Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti